Cauta


 
Taitei Mee Goreng
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 40 - minute
Specific: Indian Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente:

ulei;
2 catei de usturoi, tocati;
3 linguri de pasta de chili;
453 gr taitei galbeni, clatiti;
3 bucati de tofu uscat, taiate in bucati;
1 cartof, fiert, decojit si taiat in felii;
2 oua;
4 calmari, curatati si feliati in inele;
un manunchi de germeni de fasole;
frunze de salata, pentru garnitura;
1 lime, taiat in felii.

Sosul:

2 linguri sos de soia light;
2 linguri sos de soia dark;
3 linguri de sos de rosii sau ketchup;
zahar si sare, dupa gust.

 


 

Taitei Mee Goreng

 

Preparare

1. Pasta de chili:
Procesati 10 ardei chili intr-un blender. Adaugati putina apa si putin ulei, pentru a lega compozitia. Incalziti un wok, turnati pasta din blender si lasati-o pe foc pana cand uleiul se separa de restul pastei. Luati wok-ul de pe foc si turnati pasta intr-un bol.

2. Incalziti din nou wok-ul si turnati uleiul. Adaugati usturoiul, pasta de chili, feliile de cartof, bucatile de tofu uscat si calmarii. Amestecati toate ingredientele pana cand aromele se intrepatrund. Adaugati taiteii si sosul de soia si continuati sa amestecati. Asezati taiteii pe marginea wok-ului.
3. Mai adaugati putin ulei si apoi spargeti ouale. Gatiti ouale si apoi amestecati-le cu taiteii. Adaugati germenii de fasole si amestecati timp de 1 minut.
4. Serviti preparatul cald, alaturi de felii de ceapa si de ardei chili. Nu uitati sa stoarceti zeama de lime peste preparat, pentru un plus de savoare.

 


 
Taitei Mee Goreng : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro