Cauta


 
Oua coapte cu spanac
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 8 portii:

80g unt;
200g ciuperci mici, taiate in felii subtiri;
100g spanac;
60g prosciutto, taiat in bucati mici;
75g faina din grau si porumb;
8 oua;
60g branza Cheddar data prin razatoare.

 

Oua coapte cu spanac

 

Preparare

1. Incalziti cuptorul pana la 180°C. Ungeti 4 vase de aproximativ 200 ml fiecare si rezistente la temperatura din cuptor cu 20 g din cantitatea de unt. Asezati vasele intr-o tava de copt.

2. Incalziti untul ramas intr-o tigaie mare, antiaderenta. Adaugati ciupercile si lasati-le sa se gateasca, pe flacara medie, pana devin maronii. Adaugati spanacul (cel congelat trebuie dezghetat in prealabil) si gatiti-l aproximativ 1 minut. Impartiti compozitia in cele 4 vase. Adaugati bucatele de prosciutto deasupra.

3. Bateti ouale intr-un vas mare, apoi adaugati sare de mare si piper negru proaspat macinat. Turnati ouale in vase, apoi presarati branza rasa.

4. Turnati apa fierbinte in tava de copt, avand grija sa ajunga pana la jumatatea celor 4 vase. Lasati tava in cuptor timp de 20 minute, pana cand ouale sunt facute. Presarati branza rasa pe deasupra.

5. Serviti preparatul impreuna cu paine prajita calda.

Va uram pofta buna!

 


 
Oua coapte cu spanac : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro