Preparare
1. Incalziti cuptorul pana la 180°C. Ungeti 4 vase de aproximativ 200 ml fiecare si rezistente la temperatura din cuptor cu 20 g din cantitatea de unt. Asezati vasele intr-o tava de copt.
2. Incalziti untul ramas intr-o tigaie mare, antiaderenta. Adaugati ciupercile si lasati-le sa se gateasca, pe flacara medie, pana devin maronii. Adaugati spanacul (cel congelat trebuie dezghetat in prealabil) si gatiti-l aproximativ 1 minut. Impartiti compozitia in cele 4 vase. Adaugati bucatele de prosciutto deasupra.
3. Bateti ouale intr-un vas mare, apoi adaugati sare de mare si piper negru proaspat macinat. Turnati ouale in vase, apoi presarati branza rasa.
4. Turnati apa fierbinte in tava de copt, avand grija sa ajunga pana la jumatatea celor 4 vase. Lasati tava in cuptor timp de 20 minute, pana cand ouale sunt facute. Presarati branza rasa pe deasupra.
5. Serviti preparatul impreuna cu paine prajita calda.
Va uram pofta buna!
|