Preparare:
1. Cu ajutorul unui blender, faceti un piure din fructele de mango bine spalate si decojite. Aveti nevoie de 500ml de piure. Amestecati piureul, sucurile de lime si de portocale si zaharul intr-o oala medie. Lasati pe foc si amestecati compozitia, pana la dizolvarea zaharului. Luati oala de pe foc.
2. Amestecati pudra de zahar si apa fierbinte intr-o oala mica. Lasati compozitia pe foc pana da in clocot, amestecand rapid timp de 3 minute. Amestecati continuu, astfel incat zaharul sa se dizolve. Adaugati aceasta compozitie peste cel pe baza de mango, amestecand continuu. Turnati preparatul obtinut in sase pahare. Acoperiti-le cu folie de bucatarie si lasati-le la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
3. Inainte de a servi preparatul, puneti crema de cocos peste jeleu, apoi presarati bucatele de fructul pasiunii. Decorati marginea paharelor cu felii subtiri de ananas, taiate in forma de stea.
|
Pentru aceasta reteta va recomandam:
|