Ustensile necesare:
1 vas One Minute Egg
1 set cutite
1 tocator
rasnite sare/piper
Timp de gatire: 6 minute
Gatit la: cuptorul cu microunde – 500/550Watti (putere medie)
Modalitate de preparare:
1. Taiati prazul si ciuperca si puneti-le la baza vasului One Minute Egg.
2. Asezonati, puneti capacul din silicon si lasati vasul in cuptorul cu microunde, timp de 2 minute, la 700/720 Watti.
3. Spargeti oul in vas si turnati smantana pe marginea lui.
4. Puneti deasupra bucatelele de rosie si patrunjelul.
5. Asezati capacul din silicon peste vas si lasati-l in cuptorul cu microunde, timp de 40 secunde, la 500/550 Watti. Verificati consistenta oului si mai lasati-l inca 10 secunde la cuptor, daca e necesar. Repetati procedura, daca oul este inca nefacut: albusul trebuie sa fie inchegat iar galbenusul inca lichid.
6. Scoateti vasul din cuptor si asezonati preparatul cu sare si piper.
7. Luati o bucata de praz, taiati-o in fasii subtiri si puneti-le deasupra preparatului.
|
Pentru aceasta reteta va recomandam:
|