Cauta


 
Salata couscous cu vinegreta de lamaie
 (Voturi: 23)

Timp de preparare: 20 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 1 portie:

50 g cuscus fiert (conform instructiunilor de pe ambalaj);
50 g naut ( din conserva) - nautul poate fi inlocuit cu porumb, fasole, carne fiarta de pui sau la gratar, peste;
Cateva rosii cherry sau rosii obisnuite - se pot adauga castraveti, ardei gras, ceapa;
Frunze de menta, coriandru sau patrunjel;
Branza feta sau cascaval ras;
50 gr masline;
Sare si piper negru macinat;
Boia de ardei iute.

Pentru vinegreta:

1 lingura zeama de lamaie;
1 lingura otet balsamic;
1 lingura ulei de masline extravirgin;
1 lingurita cu bucatele de coaja de lamaie;
Sare si piper, dupa gust.

 

Salata couscous cu vinegreta de lamaie

 

Timp de preparare: 20 minute

Modalitati de preparare:

1. Amestecati couscous-ul cu nautul, rosiile si celelalte ingrediente dorite.
2. Presarati sare si piper negru macinat, dupa gust.
3. Puneti verdeturile, taiate marunt si maslinele intregi.
4. Adaugati vinegreta preparata anterior, amestecand usor toata compozitia.
5. Deasupra, puneti branza feta taiata in cubulete sau cascavalul ras.
6. Ornati preparatul cu frunze de menta, coriandru, patrunjel sau orice alte verdeturi preferati.

Pentru o salata ca la carte, lasati vinegreta sa se odihneasca 10-15 minute, inainte de a o pune peste preparat!.


 
Salata couscous cu vinegreta de lamaie : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro