Cauta


 
Salata de creveti cu pepene rosu
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 20 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente:

50 ml suc de portocale,
50 ml suc de lime,
50 ml ulei de masline
200 g branza feta
pepene rosu
400g. creveti,
frunze de menta,
sare,
piper proaspat macinat

 

 

Imagini ale preparatului

 

Descriere

Pepenele rosu dulce, marinat in suc de portocale, lime si menta impreuna cu crevetii preparati la gratar formeaza un deliciu culinar bogat in antioxidanti, extrem de potrivit anotimpului estival.

Mod de preparare

Pepenele rosu se curata de samburi si se taie in cubulete cu latura de circa 2 cm iar frunzele de menta se taie pe lungime.

Se adauga in bol alaturi de sucul de portocale si jumatate din cantitatea de suc de lime. Se asezoneaza cu sare si se amesteca usor. Bolul se acopera cu un capac si se pune la frigider pentru 1-2 ore.

Crevetii se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga intr-un bol impreuna cu uleiul de masline si restul sucului de lime. Bolul se acopera si se pune la frigider pentru circa 30 de minute.

Crevetii se pun pe gratar, cate 2-3 minute pe fiecare parte, sau pana cand capata o culoare rozalie si devin opaci.

In bolul cu pepenele rosu se adauga branza feta si se amesteca usor. Se aseaza salata pe o farfurie iar deasupra se pun crevetii. Se serveste imediat.

Pofta buna.

 

 


 
Salata de creveti cu pepene rosu :
Pseudonim: lita (08/08/2012 07:12:28 PM)
Subiect:a incercat cineva?
Postare:E cineva care a incercat reteta? Pare misto dar mi-e frica s-o fac...

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro