Cauta


 
Oua pe pat de legume
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 30 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

Ingrediente pentru 2 portii:

300 g rosii in bulion
1/2 ardei gras rosu (mare)
5 catei de usturoi mari
cateva felii de branza
4 oua de prepelita
1/2 lingurita indulcitor Xylitol sau zahar
sare, piper, chili

 
 
 

Imagini ale preparatului

Tort de Morcovi
Tort de MorcoviTort de MorcoviTort de MorcoviTort de Morcovi

Mod de preparare

Intr-un vas potrivit se pun la fiert rosiile, ardeiul taiat cubulete, sarea, piperul, chili si indulcitorul, pentru aproximativ 15 minute. In ultimele 5 minute, se adauga usturoiul tocat marunt.

Intr-o tava mai adanca sau intr-o cratita mai larga, se pune un strat din amestecul de legume, peste care se pun feliile de branza, apoi, un nou strat de legume. Se face o mica gropita in stratul de legume si se pune un ou crud acolo. Faceti atatea gropite cate oua aveti. Dupa care, tava se pune in cuptorul incins la 180 °C, pentru aproximativ 10 - 12 minute. La final, dupa ce scoateti tava din cuptor, se presara pe deasupra putin piper si chili.

Pofta buna!

Sursa: Edith's Kitchen


 
Oua pe pat de legume : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro