Cauta


 
Pasta de oua cu peste si cartofi
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

5 oua,
20 ml ulei de masline,
2 conserve de peste in ulei (de 125 g),
1-2 bucati arpagic (ceapa verde),
4-5 cartofi noi mai micuti,
2 linguri otet (balsamic),
1 lingurita mustar,
1-2 morcovi,
1 ceapa,
1 lamaie,
cateva fire de marar, patrunjel, spanac, loboda pentru decor sare, piper

 

 

Reteta concurs -Participant: Liliana Doina Varga

Imagini ale preparatului

Pasta de oua cu peste si cartofi Pasta de oua cu peste si cartofi Pasta de oua cu peste si cartofi

Mod de preparare

Se spala si se fierb cartofii in coaja 20 minute. Ouale se fierb tari, cam 5 minute.
Dupa ce au fiert cartofii si ouale, curatati coaja.
In uleiul de masline caliti ceapa taiata fideluta si morcovii rasi pe razatoarea mai mare.

Intr-un blender puneti ouale taiate bucati mai mari, pestele dintr-o conserva fara uleiul din ea, mustarul, ceapa si morcovul calite si cartofii zdrobiti. Adaugati sare, piper, otetul si zeama de la jumatate de lamaie. Mixati amestecul 10-15 secunde.

Se consuma ca atare ca aperitiv impreuna cu pestisorii din a doua conserva, sau la tartine, sandwitch-uri.
Pentru aspect, puteti sa puneti pasta intr-o pompa de spritat cu care faceti diferite modele pe farfurii colorate decorate cu felii de lamaie, nuferi din felii de arpagic pe foi de spanac si o barza din staniol pe o farfurie bleu, felii de rosii, castraveti, stropiti cu ulei de masline, etc.
Pentru aceasta reteta va recomandam:

 
Pasta de oua cu peste si cartofi : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro