Timp de preparare: 300 - minute
Specific: 0Printeaza
4 cotlete de rechin, 1 ceapa medie, 4-5 catei de usturoi, 3 lamai, 4 frunze de dafin,
oregano,
tabasco,
ulei de masline,
sare,
piper.
Reteta concurs -Participant: Cristian Ionita
Imagini ale preparatului
Mod de preparare
Se pregatesc cotletele si se aseaza intr-o tava.
Se storc deasupra lamaile, se toarna uleiul ( cam 4-5 linguri).
Se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, foile de dafin maruntite, sare, piper si tabasco dupa gust.
Se acopera si se lasa in frigider 3-4 ore.(bucatile de peste se mai intorc din cand in cand).
Se scoate din compozitia marinata si se pune pe gratarul incins. Sosul ramas se toarna intr-un vas separat.
Se lasa pe gratar pana se rumeneste, intorcandu-l cu grija.
Sosul se incalzeste (nu se fierbe) si se condimenteaza.
Se serveste cu cartofi prajiti si sos.
Pentru aceasta reteta va recomandam:
Cotlet de rechin la gratar :
Nu sunt comentarii despre aceasta reteta