Cauta


 
Rulada cu branza si spanac
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

3 oua,
½ kg spanac,
1 lingura faina,
50 g unt,
150 ml lapte,
250 g branza de vaci,
2 oua,
½ pahar smantana,
50 g faina,
sare

 

Din spanac se face un piure. Se amesteca galbenusurile cu sarea, se adauga piureul de spanac, branza faramitata cu furculita si amestecata cu ou, faina, apoi albusurile batute spuma, amestecand usor.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.
Se coace la foc iute, avand grija sa nu se intareasca. Se rastoarna si se intinde pe un servet umed.
Se unge tava cu un strat cam de ½ cm de sos preparat din 50 g faina, 50 g unt, 150 ml lapte.
In acest sos bine fiert si ingrosat ca pentru budinca, se adauga un galbenus de ou.
Se ruleaza si se aseaza in tava.
Deasupra se toarna smantana amestecata cu o lingurita de faina.
Se serveste fierbinte dupa ce a stat 20 minute la cuptor.


 
Rulada cu branza si spanac :
Pseudonim: Sidy (09/28/2009 06:25:57 PM)
Subiect:reteta asemanatoare
Postare:300g spanac fiert sau congelat 3 oua 3-4 linguri cu faina 250 g brinza un ardei gras rosu sare, piper praf de copt Mod de preparare: Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza. Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca. Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute. Apoi umplem rulada cu brinza, o rulam si iar o tinem in frigider pina la servire , cind se taie felii.

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro