Cauta


 
Salata de andive
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 20-25 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

Pentru 2-4 persoane:

1/2 kg andive,
2-3 linguri ulei,
zeama de lamaie sau otet, dupa gust.

 

 

 

 

 
Andivele spalate foarte bine se lasa sa stea un sfert de ora in apa sarata.
Nu se tin mult in apa deoarece se amarasc.
Se taie in bucatele.
Se aseaza pe farfurie si se toarna deasupra un sos de ulei cu zeama de lamaie, sare si putin piper, foarte bine amestecate.
Se mai poate adauga si putin mustar.
Se serveste imediat. Pofta buna!

 
Salata de andive : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro