Cauta


 
Salata de sparanghel
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 20-25 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

1 kg sparanghel,
ulei,
1 lamaie sau otet,
sare,
verdeata.

 

 
Sparanghelul curatat si spalat se leaga snop si se pune la fiert intr-o oala cu apa clocotita cu sare, astfel incat varfurile sa nu fie in apa, iar vasul sa fie acoperit pentru ca sparanghelul sa-si pastreze culoarea.
Dupa ce a fiert bine (timpul de fierbere al sparanghelului este de aprox. 10-15 minute, in functie de grosimea tulpinii), se aseaza in farfurie, se toarna deasupra un sos simplu din ulei, zeama de lamaie sau otet, sare si verdeata tocata, se lasa cateva minute, dupa care se serveste.
Pofta buna.

 
Salata de sparanghel : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro