Cauta


 
Pateuri cu carne
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 70-80 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 
¼ kg carne de vitel,
2 cepe,
sare,
piper,
ou,
aluat frantuzesc (pentru a vizualiza reteta dati click AICI
).
 
Din aluatul frantuzesc se intinde o foaie groasa de ½ cm, se taie rotunduri cu un pahar de vin si se suprapun cate doua astfel : primul se unge pe margine cu albus sau apa, la mijloc se aseaza cate o "nuca" din carnea preparata. Deasupra se aseaza al doilea rotund, apasandu-se putin pe margine ca sa se lipeasca intre ele.
Se ung cu ou si se dau la foc iute la cuptor.
Se servesc fierbinti.

Umplutura se prepara astfel : se inabusa ceapa taiata felii odata cu carnea de vitel taiata bucati.
Se adauga cate putina apa, pe masura ce scade.
Se trece prin masina de tocat, dupa ce a fost foarte bine patrunsa carnea, se amesteca apoi cu ou, sare si piper.

 
Pateuri cu carne : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro