Cauta


 
Oua umplute cu sos de castraveciori murati
 (Voturi: 1)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

12 oua,
maioneza,
2 heringi,
1 castravecior murat

 
Se prepara maioneza cu mustar si se imparte in doua parti.
O parte se amesteca cu bucatele marunte de hering (sau orice alt fel de peste conservat) si se umplu ouale fierte (fara galbenusuri care se lasa deoparte).
Restul de maioneza se amesteca cu castraveciorul murat taiat marunt si se aseaza un strat gros pe farfuria de servit.
Deasupra se pun ouale umplute care se garnisesc.
Galbenusurile se trec pe razatoare deasupra oualelor.

 
Oua umplute cu sos de castraveciori murati : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro