Cauta


 
Oua in aspic
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 100-110 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

12 oua,
aspic,
salata de boeuf

 
Se umplu ouale cu salata de boeuf. Intr-o forma rotunda sau dreptunghiulara se toarna aspic in strat gros cam de 1 ½ cm.
Se lasa la rece, daca este posibil chiar la gheata, ca sa se inchege bine.
Se ia de la gheata si se orneaza pe deasupra, din loc in loc, cu masline, boabe de mazare verde, patrunjel.
Se toarna din nou aspic rece cu o lingurita, astfel incat sa nu se miste garnitura si se da din nou la rece.
Dupa ce s-a inchegat, se aseaza ouale umplute cate unul peste fiecare aranjament, se toarna din nou aspic rece de jur imprejur, se da din nou la rece si se continua tot asa pana ce aspicul trece pe deasupra oualor cu un strat cam de 2 cm.
Pentru ca sa se poate servi, se scufunda foma numai o clipa in apa fierbinte, se sterge si se pune deasupra farfuria pe servet si se rastoarna.

 
Oua in aspic : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro