Cauta


 
Oua mimoza
 (Voturi: 8)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

6 oua,
1 hering,
maioneza din 3 oua,
1 lingurita mustar,
¼ kg ulei,
1 lingura zeama de lamaie

 
Ouale fierte tari se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja se taie in jumatate pe lungime.
Se scoate galbenusul si in albus se pune o bucata de hering desarat, icre sau lapti si se umplu apoi cu maioneza tare, dandu-se forma de ou.
Maioneza se poate amesteca si cu mustar.
Galbenusul de ou se da prin sita direct deasupra oualelor.
Ouale se garnisesc cu felii subtiri de peste, masline, sunca si gogosari.
Se aseaza in farfurie peste un strat de galbenus tare, dat prin sita, iar de jur imprejurul fiecarui ou se garniseste cu crengute de patrunjel.

 
Oua mimoza :
Pseudonim: ela (09/15/2011 10:39:46 PM)
Subiect:oua mimoza ????????
Postare:f.f.f.proasta reteta,dam retete pe care cred ca nu le-ai incercat-RUSINE DE 3ORI RUSIN!!!

Pseudonim: ela (09/15/2011 10:39:43 PM)
Subiect:oua mimoza ????????
Postare:f.f.f.proasta reteta,dam retete pe care cred ca nu le-ai incercat-RUSINE DE 3ORI RUSIN!!!

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro