Cauta


 
Ochiuri romanesti
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 6 persoane:
12
oua,
150 g unt,
1 lingurita otet,
sare

 
Se pune intr-un vas apa cam de doua degete si se lasa sa fiarba. Cand clocoteste, se adauga sarea si otetul.
Se ia vasul de pe foc si se sparg ouale in apa.
Se lasa sa se inchege albusul si se scot cu o supiera.
Se aseaza in farfuria calda si se servesc cu unt fierbinte pe deasupra si mamaliguta.
Se pot servi si cu piure de spanac sau cu orice alt fel de piure.

 
Ochiuri romanesti : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro