Cauta


 
Cornuri calde la cuptor
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 20 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

8-10 cornuri,
100 g unt,
200 g branza

 

Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt si se presara cu branza sau cascaval ras deasupra.
Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a se servi la masa se dau la cuptor, la foc iute sa se rumeneasca putin.

In loc de cornuri se pot pregati aperitive din felii de franzela unse cu unt amestecat cu galbenus de ou fiert rascopt, dat prin sita. Pe deasupra se presara cascaval ras sau branza.
Se dau la cuptor, la foc iute, cu 10 minute inainte de a fi servite.


 
Cornuri calde la cuptor : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro