Cauta


 
Iahnie de cartofi
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 50-60 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 ½ kg cartofi,
6 rosii sau 3 linguri bulion,
sare,
verdeata,
6 linguri ulei,
5-6 cepe

 

Ceapa taiata felii se inabusa in ulei, fara faina.
Se adauga cartofii curatati si taiati sferturi, sare, verdeata tocata mai multa si apa cat cuprinde.
La sfarsit, dupa ce au fiert cartofii, se pune si bulionul.
Se fierbe pana ce scade si cartofii sunt bine fierti.
In ultimul moment se adauga rosii trecute prin masina de tocat.
Se serveste rece cu verdeata tocata marunt.


 
Iahnie de cartofi :
Pseudonim: eni (05/26/2015 01:09:52 PM)
Subiect:eni
Postare:clar ca e tocana

Pseudonim: eni (05/26/2015 01:09:01 PM)
Subiect:eni
Postare:clar c? e tocan?

Pseudonim: deea (10/04/2009 10:52:48 PM)
Subiect:deea
Postare:este cumva tocana de cartofi?

Pseudonim: deea (10/04/2009 10:52:45 PM)
Subiect:deea
Postare:este cumva tocana de cartofi?

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro