Cauta


 
Iahnie de fasole uscata
 (Voturi: 5)

Timp de preparare: 120 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

½ kg fasole boabe,
6 linguri ulei,
6 cepe,
sare,
3 linguri bulion sau 4 rosii mari,
piper,
foaie de dafin,
1 morcov,
1 patrunjel,
telina,
patrunjel verde

 

Fasolea uscata, aleasa si bine spalata se pune din ajun sa se inmoaie cu apa rece. A doua zi, se pune la fiert. Dupa primul clocot se schimba apa cu alta fierbinte si se pune din nou la fiert, odata cu ceapa inabusita in ulei. Dupa cateva clocote, se adauga zarzavatul taiat marunt sau ras, iar cand pojghita fasolei a pleznit, se adauga sare, piper, 1 foaie de dafin si putin otet, dupa gust.
Se serveste cu patrunjel verde tocat pe deasupra si rosii trecute prin masina de tocat.


 
Iahnie de fasole uscata : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro