Cauta


 
Mancare de fasole grasa
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

1 kg fasole,
3-4 cepe,
4 linguri ulei,
500 g rosii,
2 ardei,
verdeata,
sare,
1 lingura faina

 

Se pune ceapa cu sare, ulei si apa sa fiarba pana scade. Se adauga fasolea curatata de codite, se umple cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba.
Cand este aproape fiarta, se adauga 2-3 rosii curatate de pielita si o parte din verdeata, iar dupa ce au fiert bine, se adauga faina amestecata cu apa rece.
Se lasa sa fiarba mai departe si, dupa ultimul clocot, se adauga restul de verdeata tocata marunt cu frunza de telina, rosii si ardei dati prin masina de tocat, sau numai zeama de rosii.
Se serveste atat rece, cat si calda.


 
Mancare de fasole grasa : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro