Cauta


 
Dovlecei umpluti cu zarzavat
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

3 dovlecei,
1 morcov,
1 pastarnac,
1 patrunjel,
1 telina,
6 cepe,
10 rosii,
1 capatana usturoi,
5 legaturi verdeata,
1 pahar ulei,
1 lingura faina

 

Dovleceii spalati si curatati de coaja se taie in jumatate pe lungime, se scoate o parte din miez, se oparesc in apa clocotita cu sare si se umplu cu zarzavatul pregatit astfel: zarzavatul ras, usturoiul taiat marunt, ceapa taiata in felii si miezul de la dovlecei. Se inabusa toate in jumatate de pahar ulei si putina apa.
Se condimenteaza cu sare, se pune si verdeata si se umplu dovleceii.
Astfel umpluti, dovleceii se aseaza in tava cu felii de rosii, amestecate printre ei si cu verdeata, toate presarate cu faina printre randuri.
Se adauga restul de ulei si
se baga in cuptor pana ce scade bine. Zarzavatul trebuie sa fie bine fiert.
Se serveste rece.


 
Dovlecei umpluti cu zarzavat : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro