Cauta


 
Vinete impanate
 (Voturi: 3)

Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: Romanesc Printer friendly version Printeaza
 

6 vinete,
3 capatani usturoi,
sare,
1 pahar ulei,
10 rosii,
5 legaturi verdeata,
10 cepe

 

Se coc vinetele pe jumatate, se curata de coaja, se impaneaza cu usturoiul curatat si se aseaza in tava, la fund un rand de rosii, taiate felii si curatate de samburi si pielite, multa verdeata, ceapa inabusita, iar la urma vinetele.
Deasupra vinetelor se mai pune un strat de rosii cu verdeata, iar peste toate se toarna uleiul rece.
Se dau la cuptor pana scade bine zeama de rosii, se lasa sa se rumeneasca pe deasupra si se servesc reci.


 
Vinete impanate : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro