Timp de preparare: 60-70 - minute
Specific: RomanescPrinteaza
4 cartofi, 2 dovlecei, 2 vinete, 6 cepe, 1 conopida mica, 1 mana fasole verde, 1 mana mazare verde, 2 capatini usturoi, ½ varza mica, 10 rosii, 6 ardei, 1 morcov, 1 telina, 5 legaturi verdeata, 1 pahar ulei,
sare
Se spala zarzavatul, se curata, se taie bucatele potrivite, se sareaza si se aseaza in tava, un rand de zarzavat amestecat cu verdeata, un rand de rosii.
Deasupra se toarna uleiul rece si se da la cuptor, la foc potrivit.
Cand apa lasata de zarzavat a scazut bine si zarzavatul este bine fiert si rumenit, ghiveciul este gata. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se da la frigider.
Se serveste rece.
Ghiveci :
Nu sunt comentarii despre aceasta reteta