Cauta


 
Taitei cu ciuperci si carne de vita
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 30-40 - minute
Specific: Chinezesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
500 g taitei,
300 g carne de vita tocata,
2 fire de praz,
ulei,
sare,
piper,
condimente chinezesti (amestec de anason stelat, piper de Sichuan, chimion dulce, cuisoare si scortisoare chinezesti),
1 sticluta sos de soia, 
250 g ciuperci conservate

 
 
Prazul se spala si se toaca marunt.
Ciupercile se scurg de zeama.
Taiteii se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Intr-o cratita (sau tigaie adanca) se prajeste carnea in ulei incins, apoi se adauga prazul si sosul de soia, se condimenteaza cu sare, piper si condimente chinezesti si se lasa sa se gateasca la foc mic pentru 15-30 minute.
Spre final se adauga pastele fierte si scurse de apa impreuna cu ciupercile si se amesteca.
Daca mai este nevoie se mai adauga putin sos de soia si condimente chinezesti, dupa gust.

 
Taitei cu ciuperci si carne de vita : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro