Paste Rigatoni cu branza si sos de ierburi aromate
(Voturi: 8)
Timp de preparare: 20 - minute
Specific: ItalianPrinteaza
pentru 4 persoane:
500 g paste rigatoni, 2 linguri unt, 2 catei usturoi, 100g parmezan ras, 200 ml smantana, 400 g crema de branza cu ierburi,
sare,
piper 1lingurita de cimbru 1 lingurita de oregano
Se curata usturoiul si se piseaza.
Se pun la fiert pastele in apa cu sare.
Se topeste untul intr-o cratita, apoi se adauga usturoiul pisat, se pune capacul si se lasa sa se gateasca timp de 5 minute.
Se adauga smantana si crema de branza si se amesteca bine pana ce compozitia devine omogena.
Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si oregano.
Se rade parmezanul.
Se toarna sosul de ierburi peste pastele fierte, se amesteca, apoi se presara parmezanul ras.
Se serveste cald.