Cauta


 
Cartofi piure in 3 culori
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 40 - minute
Specific: German Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
8 cartofi de marime medie,
5 cepe mari,
3 catei de usturoi,
1 pahar rosii in bulion,
1 legatura de busuioc,
sare,
piper,
ulei de masline,
otet balsamic alb.

 
 
Cartofii se curata de coaja si se pun intregi la fiert intr-o oala cu apa.
Ceapa si busuiocul se curata si se toaca.
Usturoiul se curata si se toaca marunt.
Ceapa si usturoiul se calesc in ulei de masline, apoi se adauga si rosiile in bulion amestecandu-se totul.
Cartofii, dupa ce s-au fiert si s-a scurs apa cu ajutorul unei site, se paseaza si se amesteca in oala cu sosul de rosii, ceapa si usturoiul calit.
La final se adauga busuiocul si se condimenteaza cu sare si piper.
Se poate servi garnitura sau simplu, cald sau rece.

Sugestie: Piureul se poate servi cu salata.

 
Cartofi piure in 3 culori :
Pseudonim: adi (08/08/2012 05:13:37 PM)
Subiect:interesant
Postare:Foarte buna reteta !

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro