Cauta


 
Paste Fusilli cu parmezan si sos de legume
 (Voturi: 7)

Timp de preparare: 10-20 - minute
Specific: Italian Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
240 g paste Fusilli,
400 g telina,
400 g ciuperci,
3 cepe,
400 g praz,
1 cubulet supa instant de legume (sau 400 ml supa de legume),
120 ml smantana,
1 lingurita paprica,
sare,
piper,
40 g parmezan (4 linguri parmezan ras).

 
 
Pastele se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare.
Telina se curata si se taie in cubulete.
Ciupercile se curata si se taie in bucatele.
Ceapa si prazul se curata si se toaca.
Parmezanul se rade.
Intr-o tigaie antiadeziva adanca se pun toate legumele la calit pana se rumenesc, fara nici un fel de grasime sau ulei, amestecandu-se din cand in cand.
Separat intr-un bol se prepara supa de legume instant in 400 ml de apa calda.
Se toarna supa preparata peste legumele calite din tigaie, apoi se adauga bucatelele de ciuperci, se amesteca si se lasa sa fiarba pentru cateva minute.
La final se adauga si smantana apoi se condimenteaza.
Pastele se servesc presarate cu parmezanul ras, cu acest sos de legume.

Este o reteta ideala pentru cei care doresc o portie mare de mancare gustoasa cu putine calorii.

 
Paste Fusilli cu parmezan si sos de legume : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro