Cauta


 
Cebiche cu creveti
 (Voturi: 4)

Timp de preparare: 20-35 - minute
Specific: Sud-american Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
10 portocale,
1,5 cesti ketchup,
1 lingurita mustar,
3,5 linguri ulei,
500-700 g creveti semipreparati,
5 lamai,
2 salote,

patrunjel tocat,

sare,
piper,
zahar.

 

Portocalele si lamaile se storc de suc si se toarna separat in 2 recipiente.
Crevetii se curata de cochilie.
Patrunjelul se toaca marunt.
Salotele se curata si se toaca fin.
Intr-un bol mai mare se amesteca sucul de portocale cu ketchup-ul, mustarul, sarea, piperul, lingurita de Tabasco si uleiul.
Crevetii semipreparati se fierb 3 minute in apa clocotita.
Se scot si se stropesc cu putin suc de lamaie si se dau deoparte.
Salotele tocate se fierb intr-un singur clocot, se scot, se strecoara si se introduc in recipientul cu sucul de lamai si se lasa 20 minute.
Apoi se adauga crevetii si salotele in bolul cu sucul de portocale, se presara patrunjelul tocat si se serveste la temperatura camerei in boluri mici de desert.
Se poate insoti cu floricele de porumb sarate, porumb prajit sau chipsuri.
Daca se serveste a doua zi, se scoate din frigider cu 2 ore inainte de servire.


 
Cebiche cu creveti : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro