Cauta


 
Ciuperci umplute
 (Voturi: 22)

Timp de preparare: 35 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
15 ciuperci proaspete de marime medie,
1
legatura arpagic,
1
catel de usturoi,
2
lingurite supa de pui,
1 praf de curry,
2 linguri ulei de masline,
piper,
sare fina
.

 

Ciupercile se curata pastrandu-se doar palaria.
Din cele 15 palarii de ciuperci se aleg 12 care arata mai frumos si se pun deoparte.
Cele 3 ramase se pun intr-un mixer impreuna cu coditele indepartate, arpagicul si usturoiul.
Pasta obtinuta se pune intr-un bol si se amesteca cu supa de pui, curry si se condimenteaza cu sare si piper.
Cu acest amestec se umplu ciupercile alese.
Acestea se aranjeaza cate 3 in fiecare din cele 4 mini-oale Emile Henry. Peste ele se toarna putin ulei de masline.
Mini-oalele se introduc in cuptorul incalzit la 180°C si se lasa 20 minute.

Sugestie: inainte de aranjarea ciupercilor in mini-oale, se poate pune pe fundul acestora putin suc de rosii pentru un gust mai deosebit.

Pentru aceasta reteta va recomandam:

 



 
Ciuperci umplute :
Pseudonim: campineanul (09/04/2010 12:38:33 PM)
Subiect:parere si propunere
Postare: Apreciez si aceasta reteta, dar va propun una mai romaneasca.10 ciuperci potrivite,se frig intr'o tigaie.Deasemeni se frig coditele taiate marunt si o ceapa taiata marunt la care seadaoga,o lingurita de vegeta Cu aceste materii prime fripte se amesteca cu 100-150 gr pate ficat,frunza patrunjel, dupa care se umple ciupercile Deasupra se presara putin cascaval ras marunt.

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro