Cauta


 
Fructe de mare Bonne femme
 (Voturi: 6)

Timp de preparare: 40-50 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

400 g fructe de mare congelate,
1 l supa de peste,
400 g ciuperci,
patrunjel,
4 salote (cepe mai mici; pot fi inlocuite cu ceapa rosie - de apa),
vin alb sec,
600 ml smantana,
250 g unt.

 

Cuptorul se lasa sa se incalzeasca la 150°C.
Se feliaza ciupercile.
Salotele se taie si ele in felii subtiri.
Se toaca patrunjelul.

Se unge cu unt o oala ovala. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga salotele si feliile de ciuperci si se presara
patrunjelul tocat.
Se adauga fructele de mare congelate, supa de peste si se toarna vin alb suficient astfel incat sa acopere compozitia.
Se pune capacul si se lasa la cuptor timp de 35 minute.
Dupa terminarea timpului de gatire, se scurge sosul intr-o caserola, unde se mai adauga smantana si unt si se amesteca.
Se acopera fructele de mare cu acest sos si se pune sub grill pentru 5 minute, apoi se serveste. Pofta buna!


 
Fructe de mare Bonne femme :
Pseudonim: cris (12/05/2008 01:49:11 PM)
Subiect:fructel de mare bonne femme
Postare:imi explica si mie cineva ce-s alea <salote> ..??

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro