Cauta


 
Souffle Roquefort
 (Voturi: 2)

Timp de preparare: 40-50 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

pentru 4 persoane:
200 g branza Roquefort,
4 linguri de creme fraiche (se poate inlocui cu smantana cu continut cat mai mare de grasime),
6 oua,
2 linguri de coniac.

 

Se pune branza Roquefort, smantana proaspata, ouale intregi si coniacul intr-un bol si se amesteca ingredientele pana se obtine o compozitie cremoasa.

Se pune compozitia intr-un bol soufflé (va recomandam bolul soufflé Emile Henry) uns in prealabil cu putin unt.

Se gateste la bain-marie in cuptor aproximativ 35 minute.

Cand este gata, souffle-ul se scoate din cuptor si se serveste imediat. 

Pentru aceasta reteta va recomandam:
Bol de bucatarie Emile Henry 27 cm diametru, 5,15 L Bol soufflé Emile Henry 20 cm diametru, 2,1 L Vas Bain-Marie Demeyere, 20 cm diametru, 1,5 L

 


 
Souffle Roquefort : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro