Cauta


 
Tagliatelle cu sparanghel si ciuperci salbatice
 (Voturi: 20)

Timp de preparare: 40 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 5-6 persoane:
25 g ciuperci salbatice,
300 g de sparanghel (la conserva),
400 g paste tagliatelle, 
150 g felii subtiri de bacon (sau sunca),
80 g piersici confiate,
ulei,
100 g de parmezan ras,
5 linguri ulei de masline,
1 lingura mustar,
2 linguri otet balsamic,
piper negru macinat,
sare.

 
Se inmoaie ciupercile in apa timp de 30 de minute, apoi se scurg.
Se fierbe sparanghelul 2 minute intr-o oala cu apa clocotita si apoi se scurge.
Se fierb pastele in apa cu sare si se scurg.
Baconul, ciupercile si piersicile confiate se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei.
Se adauga sparanghelul in tigaie si se continua gatitul pentru inca un minut.
Se face un sos vinegreta din ulei de masline, mustar, otet balsamic, sare si piper.
Se aranjeaza atractiv ingredientele intr-un bol de paste Emile Henry.
Se toarna sosul vinegreta deasupra si se presara parmezanul ras.
Acest fel de mancare merge servit impreuna cu un vin rosu sec superior.

 
Tagliatelle cu sparanghel si ciuperci salbatice : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro