Cauta


 
Salata de fasole verde pastai cu branza de capra
 (Voturi: 20)

Timp de preparare: 20-30 - minute
Specific: Frantuzesc Printer friendly version Printeaza
 

pentru 6 persoane:

500 g fasole verde pastai,
1 ceapa,
1 catel de usturoi,
150 g branza de capra,
3 linguri ulei de masline,
2 linguri otet,
busuioc,
2 rosii mari,
sare,
piper.


 
Pastaile de fasole se curata si se taie in jumatate.
Se pun intr-o oala cu apa clocotita si sare si se fierb 10 minute. Se scurg si se lasa la rece.
Se pastreaza 2 linguri din apa scursa si se pune deoparte.
Se curata si se taie cepele si usturoiul.
Branza se paseaza cu o furculita intr-un bol de bucatarie.
Peste branza se adauga ceapa si usturoiul, apa pastrata de la scurs, 3 linguri de ulei si 2 de otet. Se condimenteaza cu sare si piper.
Apoi aceasta compozitia se bate cu telul pana se omogenizeaza, obtinandu-se astfel un sos.
Se pun pastaile de fasole, rosiile felii si 4 frunze de busuioc intr-un bol de salata.
Se toarna sosul de branza deasupra.
Se serveste rece. Pofta buna!

 
Salata de fasole verde pastai cu branza de capra : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro