Cauta


 
Oua de prepelita cu otet balsamic
 (Voturi: 15)

Timp de preparare: 14 - minute
Specific: 0 Printer friendly version Printeaza
 

pentru 2 persoane:
1 ceapa medie
,
10 g unt
,
50 ml otet balsamic,
2 oua de prepelita
,
smantana dupa gust

 

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Se ia o tigaie si se unge cu otet balsamic apoi se pune pe foc si se lasa pana se evapora complet otetul.

Se pun 10 g de unt in tigaie si apoi se caleste putin ceapa tocata.

Se scoate ceapa si se pune in 2 caserole pentru aperitiv.

Se sparge cate un ou de prepelita deasupra fiecarei caserole, punandu-se peste ceapa prajita.

Apoi se adauga smantana peste amestec si se condimenteaza dupa gust.

Se introduce in cuptorul incins la 180°C si se lasa 4 minute.

Se scoate din cuptor, se stropeste cu cateva picaturi de otet balsamic si se serveste.

Pentru aceasta reteta va recomandam:

 


 
Oua de prepelita cu otet balsamic : Nu sunt comentarii despre aceasta reteta

Postati un comentariu:

Pseudonim:
Subiect:
Postare:
  Introdu aici rezultatul calculului 1+4:
Notati acesta reteta
Reteta excelenta
Reteta buna
Reteta medie
Reteta rea
Reteta foarte rea


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro