Timp de preparare: 25 - minute
Specific: 0Printeaza
pentru 6 persoane:
70 gfaina alba, 1 praf de sare,
piper, 2oua, 150ml smantana, 200ml lapte, 120 g bacon, 70 g branza rasa
Se amesteca intr-un bol de bucatarie Emile Henry, faina cu ouale, se adauga un praf de sare si piper dupa gust. Apoi se adauga smantana si laptele amestecandu-se in continuare compozitia. Se taie baconul in bucati mici, se prajeste intr-o tigaie apoise adauga in compozitia pregatita mai devreme si se amesteca. Amestecul obtinut se toarna in mod egal in 6 caserole de aperitiv. Se presara deasupra branza Cheddar rasa. Se introduc caserolele in cuptorul incins la 200°C, se lasa 15 minute apoi se serveste.
Se poate inlocui baconul cu creveti mici sau rondele de carnat.
Pentru aceasta reteta va recomandam:
No pastry quiche :
Nu sunt comentarii despre aceasta reteta